Význam domáceho dopytu exportu pre vybrané odvetvia na Slovensku - Lábaj, Martin, 1982-
Postavenie vybraných odvetví v Slovenskej republike, s poukázaním na priame aj nepriame efekty konečného dopytu, či už domáceho alebo zahraničného, na ich produkciu. Zmeny v domácom a zahraničnom dopyte po komoditách na jednotlivé odvetvia z hľadiska času aj veľkosti efektov týchto zmien. Využitie Leontiefovho modelu pri odhaľovaní väzieb, ktoré nie sú na prvý pohľad zrejmé.