Venture kapitál z pohľadu investora - Černá, Simona
Charakteristika venture kapitálu. Rozdelenie venture kapitálu a rozvojového kapitálu. Slabé stránky rizikového kapitálu na Slovensku. Venture kapitál z pohľadu investora.