Analýza štruktúry nezamestnanosti s akcentom na rizikové skupiny na slovenskom trhu práce - Pongráczová, Eva, 1971-
Riešenia na zmiernenie nepriaznivého stavu miery nezamestnanosti na Slovensku. Implementácia nástrojov aktívnej politiky trhu práce a jej riziká. Individuálny prístup pre nezamestnaných na úradoch práce.