Opatrenia ČĽR v monetárnej a fiškálnej politike ako reakcia na finančnú krízu - Šturc, Boris, 1961-
Opatrenia ČĽR v monetárnej a fiškálnej politike ako reakcia na finančnú krízu. Menová politika PBC (People`s Bank of China). Reakcia peňažného agregátu M1 na aktivity centrálnej banky. Peňažný transmisný mechanizmus.