Mladí ľudia a možnosti podpory vytvárania pracovných miest v SR - Klimko, Roman, 1985-
Oblasť trhu práce v súčasných podmienkach a projekty na podporu vytvárania pracovných miest pre mladých ľudí. Aktuálne reakcie na tieto skutočnosti v podmienkach SR.