Regionálne dane ako nástroj regionálnej politiky vo vybraných krajinách - Neupauerová, Zuzana
Popis a používanie regionálnych daní vo vybraných európskych krajinách, na Slovensku, v Česku, v Nemecku, vo Francúzsku a vo Veľkej Británii. Slovensko bolo zvolené preto, lebo vzhľadom na spoločnú históriu s ČR sú si tieto dve krajiny v mnohých ohľadoch veľmi podobné a teda je dobrým príkladom pre porovnanie.