Teoretické východiská životnej úrovne - Antalová, Mária, 1952-
Základné komponenty životnej úrovne ako sú potreby, spotreba a životné podmienky. Analýza optimálnych informácií pre štúdium životnej úrovne na Slovensku a v zahraničí.