Náklady na činnosti súvisiace s nakladaním s komunálnymi odpadmi - praktické príklady - Neupauerová, Zuzana
Za nakladanie s komunálnymi odpadmi sa považuje: zber odpadov, preprava, zhodnocovanie, zneškodňovanie odpadov vrátane starostlivosti o miesto zneškodňovania. Náklady na zabezpečenie zberných nádob. Určenie sadzby poplatku. Maximálna a minimálna výška sadzby poplatku. Množstvový zber. Výpočet poplatku v prípade množstvového zberu.