Štruktúrne osobitosti vstupov a výstupov v odvetví zdravotníctva na Slovensku - Morvay, Karol, 1973-
Osobitosti zdravotníctva ako odvetvia, v ktorom je značný vplyv verejných financií a politických rozhodnutí. Kvantitatívne charakteristiky odvetvia zdravotníctva, pomenovanie jeho špecifických čŕt ako aj reakcie odvetvia na výkyvy v makroekonomickom vývoji.