Ministerstvo financií prichádza s opatreniami proti daňovým podvodom - Neupauerová, Zuzana
Legislatívne zmeny týkajúce sa zníženia administratívnej záťaže podnikateľov a boja proti podvodom. Opatrenia Ministerstva financií SR proti daňovým podvodom.