Zmeny v európskom patentovom systéme - Marčoková, Lukrécia
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1257/2012 a nariadenie Rady (EÚ) č. 1260/2012, ktorým sa vykonáva posilnená spolupráca na účely vytvorenia jednotnej patentovej ochrany so zreteľom na platný režim prekladov.