Reforma autorského práva v Európe: kedy, keď nie dnes? - Adamová, Zuzana
Súčasné iniciatívy EÚ v oblasti autorského práva a ich zaradenie podľa jednotlivých kategórií. Návrh legislatívnej reformy v oblasti autorských práv a nariadenie o autorskom práve na európskej úrovni.