Prečo mediálna kampaň IP = IQ? - Žatkuliak, Emil
Falšovanie výrobkov ako vážny globálny problém, ktorý sa negatívne dotýka aj Slovenska. Posolstvo kampane Úradu priemyselného vlastníctva SR s podporou Svetovej organizácie duševného vlastníctva.