Coordination of bus departures by mathematical programming - Gábrišová, Lýdia
Snaha o zatraktívnenie verejnej dopravy koordináciou odchodov a príchodov autobusov a minimalizovaním čakania cestujúcich na autobusy. Koordinácia odchodov a príchodov autobusov prostredníctvom matematického programovania.