Nový zákon o odpadoch - bude to zmena k lepšiemu? - Marianyi, Peter
Legislatívny zámer zákona o odpadkoch, podľa ktorého sa bude od začiatku júla pripravovať jeho paragrafové znenie. Prieskum o triedení odpadu na Slovensku a jeho výsledok.