Samospráva: fackovací panák štátu (a občanov)? - Krištofičová, Dagmar
V poradí už 24. snem Združena miest a obcí Slovenska (ZMOS), ktorý sa konal koncom mája v Nitre. Hospodárenie obcí a miest, šetrenie v samospráve, prejavy a dôsledky v každodennom živote občanov.