Faktor strachu v reklamných kampaniach poisťovacích spoločností - Littvová, Zuzana
Analýza reklamných procesov poisťovacej spoločnosti, ktoré sú ovplyvňované rizikami, náhodami a nebezpečenstvom ako hlavnými predmetmi poisťovacej činnosti.