Vplyv open space na motiváciu a výkonnosť zamestnancov - Černá, Simona
Motivácia zamestnancov a motivačné faktory, motivačné nástroje. Pracovné prostredie a jeho vplyv na zamestnancov. Vplyv pracovného prostredia vo veľkoplošných kanceláriách (open space) na motiváciu a výkonnosť zamestnancov - výsledky výskumu.