Netkané textilie v obalové technice - Vítek, Miloslav
Netkané textílie zahŕňajú širokú škálu materiálov získaných najrôznejšími technológiami a odlišujú sa mechanicko-fyzikálnymi vlastnosťami a štruktúrou. Niektoré typy netkaných textílií sa označujú aj ako syntetické papiere vyrábané netradičnou technológiou. Využitie polyetylénových textílií registrovanej značky Tyvek. FleeceGuard - modifikovaný materiál na báze netkaných textílií používaný taktiež v obalovej technike.