Panasonic vstupuje do Gorenje - Orfánus, Dominik
Strategické partnerstvo dvoch spoločností - japonského Panasonic a slovinského Gorenje. Útok na európsky trh bielej techniky, využitie závodov, výskumu a vývoja. Snaha stať sa svetovou jednotkou na trhu domácich spotrebičov, kde v súčasnosti dominujú Whirlpool a Electrolux.