Ciele kvality - Čierny, Michal
Systémy manažérstva kvality vo firme dodávajúcej pre automobilový priemysel a ciele kvality s prihliadnutím na STN ISO/TS 16 949:2009, ich definovanie a špecifikácia. Príklady.