Futbal a zisk? U nás neaktuálne - Hinšt, Jaroslav
Rozhovor s futbalovým hráčskym agentom Jozefom Tokošom o slovenskom futbale, o fanúšikoch, o futbalových ligách, o ekonomickom význame futbalu, o predaji dresov, o porovnaní futbalu s hokejom, o vývoji slovenského futbalu za desať rokov.