Rotácia úloh - Neuhybel, Peter
Metóda rotácie úloh ako efektívny nástroj tímovej techniky na podporu kreativity. Cieľom je rozvinúť nápady každého zúčastneného, a to rôznymi spôsobmi a z rôznych pohľadov.