Sociálno-etické aspekty finančnej krízy - racionalita alebo iracionalita? - Markovič, Peter, 1974-
Asymetria informácií ako zásadný problém, ktorý môže ovplyvňovať racionalitu i iracionalitu účastníkov trhu počas kríz. Morálny hazard a poškodenie sociálno-ekonomickej rovnováhy.