Vybrané problémy v boji s daňovými únikmi v Slovenskej republike - Zoričáková, Viera, 1960-
Najčastejšie formy daňových únikov na dani z pridanej hodnoty. Charakteristika subjektov, ktoré sa zúčastňujú na daňových podvodoch. Karuselský podvod. Legislatívne opatrenia na potlačenie podvodových aktivít a zabránenie ich rozširovaniu. Ručenie za daň.