Služby s pridanou hodnotou pomáhajú biznisu - Džundová, Mária
Zvyšovanie kvality a spoľahlivosť rozširovania služieb na trhu prepravy a logistických služieb. Bezpečnosť prepravy ako významý faktor ovplyvňujúci kvalitu služieb. Pracovná produktivita a vyškolený personál zabezpečujú včasné doručenie zásielok.