Medzinárodné právo a politika - Mráz, Stanislav
Vysvetlenie hesiel a pojmov používaných v medzinárodnom práve. Príklady hesiel: agrément, agresor, appeasement, civilné obyvateľstvo, demarkácia štátnej hranice, depeša, atď...