Chemická legislatíva v automobilovom priemysle - Murín, Martin
Hlavným rámcom pre bezpečné nakladanie s chemickými látkami v EÚ je od roku 2006 nariadenie REACH. Požiadavky na použitie bezpečných chemických látok a zmesí v automobilovom priemysle.