Index S&P 500 sa mení príliš často - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Index S&P 500 sa opäť menil. Pôvodne do neho patrila spoločnosť R. R. Donnelley & Sons Co., no od približne polovice decembra namiesto nej figuruje spoločnosť Garmin Ltd. Dôvodom zmeny bol dlhodobý pokles ceny akcií spoločnosti R.R. Donnelley & Sons Co. čo spôsobilo, že už nie je dostatočne reprezentatívna pre to, aby bola zaradená do indexu S&P 500. Spoločnosť S&P Dow Jones Indices ju preto preradila do indexu S&P MidCap 400.