Úverové zlyhania sa v decembri 2012 zvýšili - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Po sľubných predchádzajúcich výsledkoch vykázali decembrové úverové zlyhania zhoršenie. Po septembrovej kríze, keď sa hodnota indexu začala znižovať, sa hodnota indexu po troch mesiacoch opäť zvýšila. Hodnota indexu meraného spoločnosťami S&P Dow Jones Indices a Experian sa v sledovanom období zvýšila na hodnotu 1,72 percent, pritom v predchádzajúcom mesiaci mal hodnotu 1,64 percent. Hodnoty indexov úverového zlyhania v USA podľa typu úveru a podľa miest.