Komparácia reforiem aktívnej politiky trhu práce v SR a v Španielsku - Novák, Marcel, 1979-
Porovnanie reforiem aktívnej politiky trhu práce v podmienkach Slovenskej republiky a Španielska v období rokov 2008-2010 na základe údajov z databázy Labref.