Vplyv globálnej hospodárskej krízy na produkčnú medzeru Slovenskej republiky - Majerčík, Peter
Vplyv globálnej hospodárskej krízy na ekonomiku krajín. Identifikácia produkčnej medzery. Hodrick-Prescottov filter (H-P filter) - jedna z metód, ktoré sa používajú na odhad potencionálneho produktu a produkčnej medzery.