Bariéry rozvoja rizikového kapitálu v krajinách V4 - Kalusová, Lenka, 1987-
Rizikový kapitál ako jeden z alternatívnych zdrojov financovania. Využívanie rizikového kapitálu v krajinách strednej a východnej Európy je na relatívne nízkej úrovni oproti celkovému objemu rizikového kapitálu využívaného v rámci krajín Európy. Slabé využívanie rizikového kapitálu najmä na Slovensku. Analýza využívania rizikového kapitálu na Slovensku a porovnanie s využívaním rizikového kapitálu v krajinách V4. Bariéry rozvoja rizikového kapitálu.