Vysmiate firmy, reštartované tímy - Legéň, Marek
Smiechológia ako seriózna veda. Smiechocviky ako teambuildingová aktivita. Skúsenosti slovenských firiem. Inštruktor smiechológie - P. Fridrich z Českej republiky. Prínosy smiechológie vo firmách. Prvý klub smiechu založený indickým lekárom v roku 1995. Joga smiechu v Českej republike spopularizovaná lekárom K. Nešporom.