Teoretické aspekty rentability aktív v podniku - Lajoš, Branislav
Meranie rentability aktív. Spôsob výpočtu priemernej úrovne aktív. Upravená rentabilita. Ukazovateľ EBILAT. Pryramídový rozklad rentability aktív. Faktory vplývajúce na rentabilitu aktív, rentabilitu tržieb a obrat aktív.