Úroveň služieb e-governmentu na Slovensku a v okrese Ilava - Potisková, Ingrid
Vysvetlenie pojmu e-governmnet. Štyri stupne úrovne služieb e-governmentu. Úroveň služieb e-governmentu na Slovensku. Služby pre občanov a služby pre podnikateľov v okrese Ilava.