Inovácie a zvyšovanie efektivity logistického informačného systému vo výrobnom podniku - Sorokač, Adam
Možnosti inovácie logistického informačného systému. Metodický postup inovácie LIS. Možné riziká a ich prevencia pri zavádzaní inovácií LIS.