<The> Changes of Russia`s business strategies and their influences on mutual foreign trade with the EU during the economic crisis - Drieniková, Kristína, 1982-
Súčasný hospodársky vývoj v Rusku, rozvoj zahraničného obchodu a vzájomné obchodné vzťahy medzi Ruskom a EÚ. Vplyv zmien v obchodných stratégiách na spoluprácu medzi Ruskom a EÚ.