Vzestup nebankovních úvěrů: revoluce, nebo evoluce? - Pobuda, Michal
Rýchly hospodársky rast vedie k rozmachu nebankových úverov. Tradičné modely bankových úverov a priestor pre alternatívne zdroje poskytovania úverov. Podnikateľké modely zodpovedajúce jednotlivým trhom.