<The> Scientific and cultural background of innovation development in Slovak Republic, Ukraine, Russia and Hungary - Jurkovičová, Lujza
Štatistická analýza vedeckého pozadia vývoja a výskumu. Vzájomný vzťah hospodárskeho rastu a inovácií. Analýza inovačnej aktivity Ukrajiny a susedných krajín.