Petície a vybavovanie petícií v školách a školských zariadeniach - Veverková, Ingrid
Problematika kompetencie vybavovania petícií zákonných zástupcov detí a žiakov škôl a školských zariadení, upravuje zákon č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. Postup pri podávaní a vybavení petícií, ktorý upravuje zákon č. 85/1990 Zb. o petičnom práve v znení neskorších predpisov.