Cesta za optimálnym tokajským - Matijek, Peter
Rodinná firma Jaroslava a Jaromíry Ostrožovičovcov. Čo robí tokajské víno, najmä jeho dokonalú podobu - putňové výbery, tokajským. Chute zákazníkov ako najväčšia výzva pre výrobcov tokajského vína. Tokaj a jeho 400 ročná tradícia.