Sociální sítě: nový fenomén v práci HR - Přikryl, Jan
Nástup interných sociálnych sietí, ktoré nahrádzajú intranet. To ovplyvňuje stále viac prácu organizácie a pochopiteľne aj HR útvarov. Výhľad do budúcnosti.