Sociálna kvalita a jej regionálne problémy na Slovensku - Holková, Vieroslava
Ukazovatele, pomocou ktorých sa autori pokúsili analyzovať sociálnu kvalitu na Slovensku a komparáciou s EÚ-27 vytvoriť čiastkový obraz o jej formovaní v rokoch 2005-2011.