Kriminalita v moloobchode ako jeden z problémov ekonomiky v 21. storočí - Meteňko, Jozef
Kriminalita a bezpečnosť v globálnom retail sektore. Kriminálna činnosť v odvetví maloobchodu vo vyspelých ekonomikách má už vysoko organizovaný charakter a označuje sa pojmom ORC (Organized Retail Crime). Skúmanie kriminálnej činnosti v maloobchode na Slovensku.