Modelovanie cenovej politiky v dodávateľskom reťazci na základe koordinácie rozhodnutí o cene, produkcii, stave zásob alebo úrovne obsluhy - Reiff, Marian, 1978-
Inovatívne prístupy tvorby cenovej stratégie. Práce zaoberajúce sa integráciou teórie cien a teórie zásob vo výrobnej sfére.