Faktory ovlivňující vývoj vnější ekonomické rovnováhy České republiky – indikátory zahraniční zadluženosti - Plchová, Božena
Vonkajšia ekonomická rovnováha Českej republiky. Vývoj platobnej bilancie a indikátory zahraničnej zadĺženosti.