Garančné poistenie v Európskej únii - Kamenistá, Zuzana
Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2008/94/ES z 22. októbra 2008 o ochrane zamestnancov pri platobnej neschopnosti ich zamestnávateľa, ktorá poskytuje iba minimálny stupeň ochrany práv zamestnancov a jednotlivé štáty môžu poskytovať viac zo svojho sociálneho systému.