Obchodovanie na peňažnom trhu eurouzóny - Malacká, Viera
Najvýznamnejší segment peňažného trhu eurozóny (repo obchod), jeho vývoj v období finančnej krízy a vysvetlenie podstaty a fungovania repo obchodov. Repo obchody a reverzné repo obchody na zabezpečenom trhu eurozóny.