Budúcnosť jadrovej energetiky - Gonda, Vladimír
Výhody a nevýhody využívania jadrovej energie. Dôvody obmedzenia výstavby jadrových elektrární v priemyselne vyspelých krajinách. Názory na využivanie jadrovej energie v členských štátoch EÚ. Slovensko a jadrová energia.